Werkbehoud bij chronische aandoeningen: geef samen met ons prioriteiten aan

Netwerkbijeenkomsten zijn niet mogelijk in deze periode. Het is hoopgevend dat de lock-down versoepelt. Toch willen we doorgaan, we hebben immers vanuit Fit for Work een call to action gepresenteerd.

We stuurden bewindslieden eenoproep om werkbehoud een actief onderdeel te laten zijn van het preventie-akkoord. En recentelijk ondersteunden we de oproep van Nederland Kansrijk: grijp nu je kans op een kansrijke arbeidsmarkt voor echt iedereen.

Iedereen is doorgegaan. Wat heeft deze periode opgeleverd? Welke innovaties heb je ontwikkeld en doorgevoerd? Welke suggesties heb je om de call to action aan te vullen, welke prioriteit geef jij aan?

Deze vragen stellen we in deze korte enquête. De resultaten gebruiken we bij het programmeren van activiteiten en we gaan ze gebruiken als aanleiding en motief om anderen aan te zetten tot meer inzet op werkbehoud bij chronische aandoeningen vanuit Fit for Work Nederland

Denk mee, en ga naar de enqûete en geef je prioriteiten en suggesties aan.
Alvast bedankt!

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
captcha
*Verplicht veld
Powered by WP-Members

Fit for Work is een programma van Centrum Werk Gezondheid