Overig Nieuws

Blijven werken met psychische klachten en een lage sociaaleconomische status. Lessen uit onderzoek van bijzonder Lectoraat Arbeidsdeskundigheid van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Dit artikel maakt deel uit van het project De mentaal gezonde zaak. Met onder andere handige informatie voor werkgevers. 

Werken en longen check. Mensen kunnen met deze check zelf nagaan of ze op hun werk in aanraking komen met stoffen die mogelijk invloed hebben op hun luchtwegen. Er zijn ook  voorstellen voor maatregelen opgenomen. Long Alliantie Nederland heeft deze check van European Lung Foundation omgezet naar een Nederlandse variant.

Eurohealthnet-magazine met onderwerpen als: Werk is belangrijk; wat zijn de verbanden tussen arbeidsmarkten en gezondheid; welke invloed heeft de pandemie op ons denken over de arbeidsmarkt en arbeidsomstandigheden.

Platform Werk Inclusief Beperking iedereen die kan en wil werken, op een inclusieve manier laten bijdragen aan de maatschappij, dat is de focus van dit nieuwe platform van Movisie en Verwey-Jonker instituut met steun van Goldschmeding Foundation

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
captcha
*Verplicht veld
Powered by WP-Members

Fit for Work is een programma van Centrum Werk Gezondheid